Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runcorn Service Nibelheim
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Danns speelt de bal door. Mitchell rent richting de bal. Mitchell passt de bal met de wreef. Ellis rent richting de bal. Ellis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stacey met een sublieme pass. Ellis rent richting de bal. NeviIIe begaat een overtreding. NeviIIe krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalski met een snelle inworp. Collymore is nu in balbezit. Collymore haalt uit met een fantastische trap. Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runcorn Service - Nibelheim 1:0

36e minuut.
Murtagh met een sublieme pass. Golding rent richting de bal. Golding passt de bal met de wreef. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Cooper trapt de bal weg van het doel. Sweeney kopt de bal weg. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Runcorn Service - Nibelheim 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runcorn Service 47%, Nibelheim 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Runcorn Service - Nibelheim 1:1

65e minuut.
Platt bereikt de bal nog maar net als eerste. Platt passt de bal met de wreef. Mitchell rent richting de bal. Platt is nu in balbezit. Platt geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Platt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Williamson komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Moody bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Sweeney schiet op doel. Clark krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Trundle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gallagher neemt de hoekschop. Clark rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runcorn Service - Nibelheim 1:2

71e minuut.
Trundle geeft de bal voor. Stacey rent richting de bal. Met opzet legt Williamson zijn tegenspeler op de grond. Williamson krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Steele rent richting de bal. Steele geeft de bal voor. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kowalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ellis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Williamson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Clark de bal. Sweeney is nu in balbezit. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Stacey onderschept slim de pass. Stacey geeft de bal voor. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Moody is nu in balbezit. Sweeney onderschept slim de pass. Moody rent richting de bal. Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Sweeney schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cooper probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clark rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runcorn Service - Nibelheim 1:3

88e minuut.
Mitchell speelt de bal door. Kowalski met een sublieme pass. Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis rent richting de bal. Ellis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runcorn Service - Nibelheim 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runcorn Service 43%, Nibelheim 57%.
Runcorn Service - Nibelheim 2:3