Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chasetown Alliance Clapham Wood
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood probeert naar een medespeler te passen. Daniels is nu in balbezit. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Russo kopt de bal weg. Hansen geeft de bal voor. Wise is nu in balbezit. Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood speelt de bal door. Dewsbury-Hall is nu in balbezit. Dewsbury-Hall met een sublieme pass. Hislop geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood speelt de bal door. Daniels rent richting de bal. Daniels draait met de bal, schiet en ... Pearson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasetown Alliance - Clapham Wood 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasetown Alliance 59%, Clapham Wood 41%.
Chasetown Alliance - Clapham Wood 0:1

60e minuut.
Doeltrap. Hawke met een harde bal richting middenveld. Dunk kopt de bal weg. Daniels rent richting de bal. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hansen is nu in balbezit. Ledson rent richting de bal. Hansen onderschept slim de pass. Wood heeft problemen om de bal te vangen. Wood draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chasetown Alliance - Clapham Wood 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasetown Alliance 67%, Clapham Wood 33%.
Chasetown Alliance - Clapham Wood 0:2