Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bognor Moors Southend United FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Daar is Parlour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellingham rent richting de bal. Parlour begaat een overtreding. Parlour krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bellingham raakt geblesseerd tijdens het duel. Fighter met een snel genomen vrije trap. Wharton is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Richards ... Strafschop! Wharton raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellingham kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Moors - Southend United FC 0:1

25e minuut.
Haynes speelt de bal door. Pullen rent richting de bal. Parker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pullen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Robbo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bognor Moors - Southend United FC 1:1

35e minuut.
Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Holt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Holt krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Tyler is nu in balbezit. Tyler passt de bal zonder na te denken. Haynes is nu in balbezit. Wharton onderschept slim de pass. Wharton schiet op doel. Acheampong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Moors - Southend United FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Moors 48%, Southend United FC 52%.
Bognor Moors - Southend United FC 1:2

52e minuut.
Haynes verovert de bal door een tackle van achteren. Haynes passt de bal met de wreef. Pullen rent richting de bal. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Smith met een snelle inworp. Robbo rent richting de bal. Parker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Robbo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Robbo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bognor Moors - Southend United FC 2:2

87e minuut.
Holt probeert de bal met de borst te controleren. Collins is nu in balbezit. Holt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Holt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Moors 30%, Southend United FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bognor Moors - Southend United FC 2:2