Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lingüistas Furiosos Tigres Repugnantes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña met een sublieme pass. Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagore Arbizu onderschept slim de pass. Nagore Arbizu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. San Miguel met een harde bal richting middenveld. Castellet kopt de bal weg. Merino is nu in balbezit. Merino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lingüistas Furiosos - Tigres Repugnantes 1:0

9e minuut.
Nagore Arbizu onderschept slim de pass. Nagore Arbizu passt de bal zonder na te denken. Merino bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino haalt uit met een fantastische trap. Notario Caro probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Blasco geeft de bal voor. Notario Caro probeert naar een medespeler te passen. Mallo is nu in balbezit. Mallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Piña Cousillas heeft problemen om de bal te vangen. Piña Cousillas geeft een lange en hoge pass. Merino is nu in balbezit. Merino draait met de bal, schiet en ... San Miguel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingüistas Furiosos - Tigres Repugnantes 2:0

23e minuut.
Charles geeft de bal voor. Inworp. Izuriaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández González is nu in balbezit. Fernández González haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Castellet geeft een lange en hoge pass. Daar is Notario Caro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merino is nu in balbezit. Merino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arriola rent richting de bal. Nagore Arbizu verovert de bal door een tackle van achteren. Merino bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pardeza is nu in balbezit. Piña Cousillas verovert de bal door een tackle van achteren. Piña Cousillas speelt de bal door. Merino bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. San Miguel met een harde bal richting middenveld. Fariña kopt de bal weg. Merino bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lingüistas Furiosos 46%, Tigres Repugnantes 54%.
Lingüistas Furiosos - Tigres Repugnantes 2:0

54e minuut.
Ceniceros geeft een lange en hoge pass. Piña Cousillas is nu in balbezit. Piña Cousillas passt de bal in één keer door. Merino rent richting de bal. Merino haalt uit met een fantastische trap. San Miguel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Fariña geeft de bal voor. Inworp. Arriola met de inworp. Ceniceros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceniceros geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hernani met een harde bal richting middenveld. Arriola kopt de bal weg. Klungelig pakt Blasco de bal. Fernández González verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pardeza rent richting de bal. Nagore Arbizu verovert de bal door een tackle van achteren. Feria rent richting de bal. Nagore Arbizu onderschept slim de pass. Nagore Arbizu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Piña Cousillas met een snelle inworp. Nagore Arbizu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagore Arbizu haalt uit met een fantastische trap. San Miguel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lingüistas Furiosos - Tigres Repugnantes 3:0

74e minuut.
Feria onderschept slim de pass. Feria geeft een lange en hoge pass. Esquerdo Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. Mallo rent richting de bal. Mallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pardeza onderschept slim de pass. Pardeza geeft een hoge lob. Artilleiro is nu in balbezit. Mallo onderschept slim de pass. Mallo draait met de bal, schiet en ... Hernani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lingüistas Furiosos 56%, Tigres Repugnantes 44%.
Lingüistas Furiosos - Tigres Repugnantes 3:0