Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuercebotas Feos Terrassa FS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 24.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Gónzalez Alonso rent richting de bal. Gónzalez Alonso geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cembranos de bal onder controle te krijgen. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vidiella geeft de bal voor. Inworp. Gónzalez Alonso met een snelle inworp. Prados rent richting de bal. Prados geeft de bal voor. Barrios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Feos - Terrassa FS 0:1

19e minuut.
Socas probeert naar een medespeler te passen. Vidiella rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro draait met de bal, schiet en ... Barrios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Feos - Terrassa FS 0:2

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Gironès de bal onder controle te krijgen. Amar rent richting de bal. Amar passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Feos - Terrassa FS 0:3

28e minuut.
Olabe is nu in balbezit. Olabe speelt de bal door. Prados speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pérez Elorrieta is nu in balbezit. Pérez Elorrieta probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados rent richting de bal. Prados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Feos - Terrassa FS 0:4

36e minuut.
Pérez Elorrieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Olabe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabe onderschept slim de pass. Olabe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lozano Marcos onderschept slim de pass. Prados rent richting de bal. Prados speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas Feos 70%, Terrassa FS 30%.
Tuercebotas Feos - Terrassa FS 0:4

62e minuut.
Nagore geeft de bal voor. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados probeert naar een medespeler te passen. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barrios trapt de bal weg van het doel. Capapay kopt de bal weg. Daar is Nagore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belenguer rent richting de bal. Belenguer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Arrese kopt de bal weg. Lozano Marcos rent richting de bal. Lozano Marcos passt de bal zonder na te denken. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Amar passt de bal in één keer door. Pimentel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gauna Rodríguez. Gauna Rodríguez krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Amar probeert de bal aan de voet te houden. Prados is nu in balbezit. Prados speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Barrios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas Feos 58%, Terrassa FS 42%.
Tuercebotas Feos - Terrassa FS 0:4