Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Tranquilos Monarcas Dulces
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Tristante Oliva rent richting de bal. Fontana onderschept slim de pass. Fontana passt de bal met de wreef. Charcos rent richting de bal. Charcos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Uriona is nu in balbezit. Fontana rent richting de bal. Fontana passt de bal in één keer door. Charcos rent richting de bal. Charcos draait met de bal, schiet en ... Espadas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Tranquilos - Monarcas Dulces 1:0

12e minuut.
Charcos rent richting de bal. Charcos passt de bal zonder na te denken. Uriona is nu in balbezit. Uriona schiet op doel. Cuéllar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Tranquilos - Monarcas Dulces 2:0

20e minuut.
Daar is Expósito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaya rent richting de bal. Expósito schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Expósito krijgt een gele kaart. Amaya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amaya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Charcos is nu in balbezit. Charcos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Tranquilos - Monarcas Dulces 3:0

34e minuut.
Fontana onderschept slim de pass. Fontana met een sublieme pass. Bertomeu is nu in balbezit. Charcos rent richting de bal. Charcos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Tranquilos - Monarcas Dulces 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Tranquilos 41%, Monarcas Dulces 59%.
Toros Tranquilos - Monarcas Dulces 4:0

48e minuut.
Klungelig pakt Pina Roldán de bal. Cherubino is nu in balbezit. Pina Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Charcos rent richting de bal. Charcos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Duserm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pina Roldán rent richting de bal. Díaz Ruiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz Ruiz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Oliva geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pina Roldán met de inworp. Gutiérrez Cotelo rent richting de bal. Gutiérrez Cotelo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Amaya is nu in balbezit. Amaya passt de bal in één keer door. Duserm heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fernández is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pina Roldán. Pina Roldán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Tranquilos 35%, Monarcas Dulces 65%.
Toros Tranquilos - Monarcas Dulces 4:0