Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros Espectaculares Bichygials KE
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Menezo speelt de bal door. Abreu is nu in balbezit. Abreu met een sublieme pass. Hernández Soto is nu in balbezit. Hernández Soto haalt uit met een fantastische trap. Navas González bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Espectaculares - Bichygials KE 1:0

3e minuut.
Magallanes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arcas Piqueres komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí rent richting de bal. Tupí met een sublieme pass. Antía rent richting de bal. Antía geeft een hoge lob. Huertas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potros Espectaculares - Bichygials KE 1:1

34e minuut.
Pruna geeft de bal voor. Quintana Mendiola is nu in balbezit. Met opzet legt Abreu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Abreu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Abreu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Quintana Mendiola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arcas Piqueres komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Espectaculares 55%, Bichygials KE 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potros Espectaculares - Bichygials KE 1:1

47e minuut.
Arcas Piqueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí onderschept slim de pass. Tupí passt de bal in één keer door. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Hernández Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Soto passt de bal met de wreef. Tolivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Espectaculares - Bichygials KE 2:1

51e minuut.
Colina speelt de bal door. Antía bereikt de bal nog maar net als eerste. Antía passt de bal zonder na te denken. Arcas Piqueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcas Piqueres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Castañeda passt de bal zonder na te denken. Tolivia rent richting de bal. Hernández Soto begaat een overtreding. Hernández Soto krijgt een gele kaart. Tolivia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tolivia kan niet meer verder spelen. Berruezo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Intxaurrandieta kopt de bal weg. Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Aira Lindoso passt de bal zonder na te denken. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Antía passt de bal in één keer door. Quintana Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Mendiola passt de bal in één keer door. Velázquez rent richting de bal. Velázquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Espectaculares 44%, Bichygials KE 56%.
Potros Espectaculares - Bichygials KE 2:1