Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Administradores Deliciosos Reyes Subterráneos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Lembo rent richting de bal. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Cebrián rent richting de bal. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Leoz rent richting de bal. Segura rent richting de bal. Cabeza verovert de bal door een tackle van achteren. Leoz is nu in balbezit. Leoz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cabeza verovert de bal door een tackle van achteren. Cabeza speelt de bal door. Klungelig pakt Leoz de bal. Leoz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peón de bal onder controle te krijgen. Coméndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Sánchez Pérez rent richting de bal. Sánchez Pérez met een sublieme pass. Lembo is nu in balbezit. Balboa is nu in balbezit. Balboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lasheras kopt de bal weg. Daar is Balboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balboa probeert naar een medespeler te passen. Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cebrián is nu in balbezit. Inworp. Sánchez Pérez met de inworp. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa passt de bal met de wreef. Gabiola is nu in balbezit. Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Administradores Deliciosos - Reyes Subterráneos 0:1

35e minuut.
Cabeza heeft problemen om de bal te vangen. Lembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola onderschept slim de pass. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Administradores Deliciosos 57%, Reyes Subterráneos 43%.
Administradores Deliciosos - Reyes Subterráneos 0:1

70e minuut.
Sánchez Álvarez geeft de bal voor. Conde kopt de bal weg. Gabiola is nu in balbezit. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fernández Jordán kopt de bal weg. Lembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conde krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Balboa passt de bal met de wreef. Izuriaga is nu in balbezit. Gabiola verovert de bal door een tackle van achteren. Gabiola draait met de bal, schiet en ... García Remón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Administradores Deliciosos - Reyes Subterráneos 0:2

80e minuut.
Conde is nu in balbezit. Olvera verovert de bal door een tackle van achteren. Olvera geeft een lange en hoge pass. Leoz is nu in balbezit. Leoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Administradores Deliciosos - Reyes Subterráneos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Administradores Deliciosos 64%, Reyes Subterráneos 36%.
Administradores Deliciosos - Reyes Subterráneos 1:2