Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
XAXOPRIMO F.C. Cuerpos Adictos
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 20.4
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Dragoni geeft een hoge lob. Gómez de Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez de Carrero geeft een lange en hoge pass. Brito kopt de bal weg. Brito geeft een hoge lob. Oláiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Gómez de Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez de Carrero geeft de bal voor. Dragoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Gómez de Carrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez de Carrero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Druciak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Druciak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Oláiz bokst de bal weg.

13e minuut.
Brito rent richting de bal. Brito geeft een lange en hoge pass. Nillos is nu in balbezit. Tarachulski onderschept slim de pass. Tarachulski geeft de bal voor. Oláiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Druciak is nu in balbezit. Druciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - Cuerpos Adictos 1:0

25e minuut.
Chato verovert de bal door een tackle van achteren. Chato met een sublieme pass. Tarachulski rent richting de bal. Puñal bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - Cuerpos Adictos 2:0

27e minuut.
Paisán onderschept slim de pass. Paisán geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Basavilbaso de bal onder controle te krijgen. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Oláiz trapt de bal weg van het doel. Brito kopt de bal weg. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tiuca trapt de bal weg. Bariego kopt de bal weg. Daar is Łomczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafuerza rent richting de bal. Lafuerza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Nillos rent richting de bal. Chato onderschept slim de pass. Chato speelt de bal door. Daar is Druciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Druciak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Chato probeert naar een medespeler te passen. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski met een sublieme pass. Druciak is nu in balbezit. Druciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - Cuerpos Adictos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XAXOPRIMO F.C. 41%, Cuerpos Adictos 59%.
XAXOPRIMO F.C. - Cuerpos Adictos 3:0

50e minuut.
Puñal is nu in balbezit. Puñal passt de bal in één keer door. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gómez de Carrero de bal. Oláiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Druciak is nu in balbezit. Druciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - Cuerpos Adictos 4:0

65e minuut.
Brito is nu in balbezit. Paisán bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito onderschept slim de pass. Brito geeft de bal voor. Tarachulski krijgt zijn hoofd ertegen. Oláiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dragoni met de inworp. Brito is nu in balbezit. Brito geeft de bal voor. Tarachulski maakt een snoekduik en kopt de bal. Oláiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - Cuerpos Adictos 5:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oláiz trapt de bal weg van het doel. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito geeft een hoge lob. Tarachulski geeft een lange en hoge pass. Oláiz bokst de bal weg. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - Cuerpos Adictos 6:0

78e minuut.
Chato rent richting de bal. Chato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gómez de Carrero de bal. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - Cuerpos Adictos 7:0

87e minuut.
Chato probeert naar een medespeler te passen. Druciak rent richting de bal. Gómez de Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak verovert de bal door een tackle van achteren. Druciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Razelis probeert naar een medespeler te passen. Brito is nu in balbezit. Brito speelt de bal door. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak draait met de bal, schiet en ... Oláiz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XAXOPRIMO F.C. 33%, Cuerpos Adictos 67%.
XAXOPRIMO F.C. - Cuerpos Adictos 7:0