Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cernícalos Pudientes Surfistas Deportivos
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Bárcena is nu in balbezit. García Cintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena begaat een overtreding. Bárcena krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Navarro Muñoz passt de bal met de wreef. Samblas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samblas passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
García Cintado is nu in balbezit. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal met de wreef. Buide heeft problemen om de bal te vangen. Elena speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cuéllar Sacristán geeft een lange en hoge pass. Bárcena kopt de bal weg. Porcar heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Murillo García kopt de bal weg. Matabuena rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madrigal. Madrigal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cernícalos Pudientes 59%, Surfistas Deportivos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cernícalos Pudientes - Surfistas Deportivos 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Campano Hernando de bal. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hernández Pindado is nu in balbezit. Inworp. Hernández Pindado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murillo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo García geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Guinea geeft een hoge lob. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz geeft een lange en hoge pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Barceló probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ayechu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Larren met een snelle inworp. Murillo García rent richting de bal. Murillo García schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal zonder na te denken. García Cintado is nu in balbezit. Samblas onderschept slim de pass. Samblas draait met de bal, schiet en ... Barceló bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cernícalos Pudientes - Surfistas Deportivos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cernícalos Pudientes 63%, Surfistas Deportivos 37%.
Cernícalos Pudientes - Surfistas Deportivos 0:1