Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacionales C.F. Reyes S.A.D.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Córdoba de bal. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo met een sublieme pass. Peñas heeft problemen om de bal te vangen. Peñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales C.F. - Reyes S.A.D. 0:1

10e minuut.
Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo verovert de bal door een tackle van achteren. Romualdo probeert naar een medespeler te passen. Peñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales C.F. - Reyes S.A.D. 0:2

16e minuut.
Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Badolo is nu in balbezit. Badolo met een sublieme pass. Sánchez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sánchez passt de bal met de wreef. Martín Delgado is nu in balbezit. Peñas verovert de bal door een tackle van achteren. Peñas schiet op doel. Sánchez Salgueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales C.F. - Reyes S.A.D. 0:3

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sánchez Salgueiro trapt de bal weg. Luna met een sublieme pass. Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Rodríguez Córdoba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Callicó bereikt de bal nog maar net als eerste. Callicó geeft een hoge lob. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Rodríguez Córdoba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Callicó rent richting de bal. Galeano rent richting de bal. Galeano probeert naar een medespeler te passen. Peñas is nu in balbezit. Peñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales C.F. - Reyes S.A.D. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacionales C.F. 63%, Reyes S.A.D. 37%.
Nacionales C.F. - Reyes S.A.D. 0:4

52e minuut.
Cesar geeft de bal voor. Aldalur heeft problemen om de bal te vangen. Luna is nu in balbezit. Rodríguez Córdoba is nu in balbezit. Rodríguez Córdoba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hernández Martínez is nu in balbezit. Romualdo geeft een hoge lob. Porras speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. González Mediavilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Galeano speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal in één keer door. Rodríguez Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Carreño is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Peñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñas schiet op doel. Sánchez Salgueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacionales C.F. 32%, Reyes S.A.D. 68%.
Nacionales C.F. - Reyes S.A.D. 0:4