Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monarcas Dulces Administradores Deliciosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Sánchez Álvarez onderschept slim de pass. Sánchez Álvarez passt de bal met de wreef. Leoz is nu in balbezit. Leoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Dulces - Administradores Deliciosos 0:1

7e minuut.
Cabeza probeert naar een medespeler te passen. Leoz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertomeu. Bertomeu krijgt een gele kaart. Leoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lembo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bertomeu speelt de bal door. Cherubino probeert de bal met de borst te controleren. Cabeza met een sublieme pass. Leoz is nu in balbezit. Leoz draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Solanes verovert de bal door een tackle van achteren. Solanes geeft een hoge lob. Cherubino rent richting de bal. Cabeza verovert de bal door een tackle van achteren. Cabeza schiet op doel. Espadas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Suárez Menéndez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Solanes de bal. Olvera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solanes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Jorrín probeert naar een medespeler te passen. Solanes heeft problemen om de bal te vangen. Cabeza maakt een afschuwelijke overtreding. Cabeza krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Lembo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fernández onderschept slim de pass. García Fernández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Leoz rent richting de bal. Klungelig pakt Cabeza de bal. Cabeza schiet op doel. Cuéllar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espadas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Dulces - Administradores Deliciosos 0:2

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Larrea García zal de hoekschop nemen. Expósito controleert de bal met de borst. Díaz Ruiz rent richting de bal. Díaz Ruiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembo passt de bal zonder na te denken. Leoz rent richting de bal. Leoz haalt uit met een fantastische trap. Espadas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Dulces - Administradores Deliciosos 0:3

43e minuut.
Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fernández onderschept slim de pass. García Fernández passt de bal met de wreef. Díaz Ruiz rent richting de bal. Díaz Ruiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Olvera met de inworp. Tristante Oliva is nu in balbezit. Cabeza onderschept slim de pass. Cabeza geeft de bal voor. Espadas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Dulces - Administradores Deliciosos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Dulces 54%, Administradores Deliciosos 46%.
Monarcas Dulces - Administradores Deliciosos 0:4

49e minuut.
Solanes onderschept slim de pass. Solanes geeft de bal voor. Izuriaga heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Ruiz rent richting de bal. Díaz Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Dulces - Administradores Deliciosos 1:4

56e minuut.
Tristante Oliva rent richting de bal. Tristante Oliva passt de bal zonder na te denken. Solanes heeft problemen om de bal te vangen. Cabeza is nu in balbezit. Cabeza haalt uit met een fantastische trap. Espadas bokst de bal weg. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Dulces - Administradores Deliciosos 1:5

90e minuut.
Cebrián met een sublieme pass. Cabeza is nu in balbezit. Cabeza passt de bal met de wreef. Leoz is nu in balbezit. Leoz haalt uit met een fantastische trap. Espadas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Dulces 57%, Administradores Deliciosos 43%.
Monarcas Dulces - Administradores Deliciosos 1:5