Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
XAXOPRIMO F.C. Potros Espectaculares
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 19.2
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Castañeda passt de bal met de wreef. Łomczyk rent richting de bal. Varela López onderschept slim de pass. Varela López schiet op doel. Tiuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Brito is nu in balbezit. Brito passt de bal met de wreef. Druciak rent richting de bal. Druciak schiet op doel. Duque Gancedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - Potros Espectaculares 1:0

24e minuut.
Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai begaat een overtreding. Tarachulski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puñal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tarachulski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Druciak onderschept slim de pass. Druciak passt de bal zonder na te denken. Garai rent richting de bal. Tarachulski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarachulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Brito kan de bal niet met de borst controleren. Góngora verovert de bal door een tackle van achteren. Góngora passt de bal zonder na te denken. Hernández Soto rent richting de bal. Hernández Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Góngora met de inworp. Castañeda kan de bal niet met de borst controleren. Hernández Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Soto schiet op doel. Tiuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Colina trapt de bal weg. Klungelig pakt Hernández Soto de bal. Puñal probeert naar een medespeler te passen. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XAXOPRIMO F.C. 39%, Potros Espectaculares 61%.
XAXOPRIMO F.C. - Potros Espectaculares 1:0

51e minuut.
Chato met een snelle inworp. Castañeda is nu in balbezit. Razelis onderschept slim de pass. Razelis geeft de bal voor. Druciak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
XAXOPRIMO F.C. - Potros Espectaculares 2:0

54e minuut.
Razelis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brito de bal. Brito passt de bal zonder na te denken. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Puñal rent richting de bal. Puñal geeft een lange en hoge pass. Duque Gancedo heeft problemen om de bal te vangen. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Brito geeft een lange en hoge pass. Abeigón kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Puñal de bal onder controle te krijgen. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Colina met een sublieme pass. Puñal rent richting de bal. Puñal speelt de bal door. Druciak is nu in balbezit. Druciak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Menezo is nu in balbezit. Druciak onderschept slim de pass. Druciak geeft een hoge lob. Puñal is nu in balbezit. Puñal haalt uit met een fantastische trap. Huertas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XAXOPRIMO F.C. 31%, Potros Espectaculares 69%.
XAXOPRIMO F.C. - Potros Espectaculares 2:0