Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bichygials KE Nacionales C.F.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Carreño is nu in balbezit. Berruezo onderschept slim de pass. Berruezo met een sublieme pass. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Luna kopt de bal weg. Pruna rent richting de bal. Rodríguez Córdoba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Córdoba krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Hernández Martínez speelt de bal door. Daar is Carreño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Arcas Piqueres zijn tegenspeler op de grond. Arcas Piqueres krijgt een gele kaart.

14e minuut.
González Jiménez geeft een lange en hoge pass. Hernández Martínez kopt de bal weg. Klungelig pakt González Jiménez de bal. Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Rodríguez Córdoba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Solaun geeft de bal voor. Inworp. Quintana Mendiola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcas Piqueres heeft problemen om de bal te vangen. Arcas Piqueres haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Hernández Martínez controleert de bal met de borst. Luna met een sublieme pass. Rodríguez Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba draait met de bal, schiet en ... Navas González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichygials KE - Nacionales C.F. 0:1

33e minuut.
Intxaurrandieta geeft een hoge lob. Luna met een sublieme pass. Hernández Soto heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Córdoba is nu in balbezit. Rodríguez Córdoba haalt uit met een fantastische trap. Navas González bokst de bal weg.

37e minuut.
Hernández Soto probeert de bal met de borst te controleren. Porras speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Berruezo de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba haalt uit met een fantastische trap. Navas González bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichygials KE - Nacionales C.F. 0:2

43e minuut.
Berruezo kopt de bal weg. Vellisca is nu in balbezit. Antía schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antía krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bichygials KE 57%, Nacionales C.F. 43%.
Bichygials KE - Nacionales C.F. 0:2

57e minuut.
Berruezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño onderschept slim de pass. Carreño geeft een hoge lob. Rodríguez Córdoba is nu in balbezit. Rodríguez Córdoba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bichygials KE 48%, Nacionales C.F. 52%.
Bichygials KE - Nacionales C.F. 0:2