Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyes Subterráneos Cernícalos Pudientes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola is nu in balbezit. Campano Hernando onderschept slim de pass. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
López Cinta trapt de bal weg. Murillo García kopt de bal weg. Lasheras heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Balboa met een sublieme pass. Campano Hernando is nu in balbezit. Gabiola onderschept slim de pass. Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes Subterráneos - Cernícalos Pudientes 1:0

13e minuut.
Balboa rent richting de bal. Balboa passt de bal met de wreef. García Cintado rent richting de bal. Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Murillo García rent richting de bal. Murillo García passt de bal in één keer door. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peón de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reyes Subterráneos - Cernícalos Pudientes 1:1

28e minuut.
Fernández Jordán passt de bal zonder na te denken. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa probeert naar een medespeler te passen. Gabiola is nu in balbezit. Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Balboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balboa passt de bal zonder na te denken. Gabiola is nu in balbezit. Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Barceló probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Conde probeert naar een medespeler te passen. Daar is García Cintado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balboa rent richting de bal. Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaneda is nu in balbezit. Cuéllar Sacristán begaat een overtreding. Cuéllar Sacristán krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Campano Hernando rent richting de bal. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa passt de bal met de wreef. Gabiola rent richting de bal. Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Barceló verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes Subterráneos 35%, Cernícalos Pudientes 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reyes Subterráneos - Cernícalos Pudientes 1:1

72e minuut.
Sánchez Pérez geeft een lange en hoge pass. Barceló met een sublieme pass. Conde kopt de bal weg. Gabiola is nu in balbezit. Gabiola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Elena de bal onder controle te krijgen. García Cintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balboa krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Cintado is nu in balbezit. Balboa onderschept slim de pass. Balboa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Elena kopt de bal weg. Inworp. Sánchez Pérez met een snelle inworp. Daar is Balboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balboa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes Subterráneos 38%, Cernícalos Pudientes 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reyes Subterráneos - Cernícalos Pudientes 1:1