Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaqueros Agudos Osos Valientes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández Magdaleno trapt de bal weg van het doel. Cruchaga Lasa kopt de bal weg. Muñoz Martínez is nu in balbezit. Muñoz Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Cruchaga Lasa begaat een overtreding. Mendoza raakt geblesseerd tijdens het duel. Delibasic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jémez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jémez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mendoza passt de bal zonder na te denken. García Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Raset werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jémez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Guevara rent richting de bal. García Ortega rent richting de bal. García Ortega geeft een hoge lob. Muñoz Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Montes Torrecilla onderschept slim de pass. Montes Torrecilla speelt de bal door. Muñoz Martínez rent richting de bal. Muñoz Martínez haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Baqueriza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ramallo probeert naar een medespeler te passen. Montes Torrecilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes Torrecilla passt de bal zonder na te denken. Muñoz Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Martínez draait met de bal, schiet en ... Moya Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Jémez verovert de bal door een tackle van achteren. Jémez passt de bal zonder na te denken. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Raset probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fermin passt de bal in één keer door. Muñoz Martínez is nu in balbezit. Muñoz Martínez draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Baqueriza kan de bal niet met de borst controleren. Colina is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Agudos 50%, Osos Valientes 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vaqueros Agudos - Osos Valientes 0:0

50e minuut.
Montes Torrecilla rent richting de bal. Martínez Sánchez rent richting de bal. Martínez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Jémez rent richting de bal. Jémez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Delibasic geeft een lange en hoge pass. Jémez is nu in balbezit. Cruchaga Lasa is nu in balbezit. Jémez verovert de bal door een tackle van achteren. Jémez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Guevara de bal. Mendoza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guevara. Guevara krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Klungelig pakt Cruchaga Lasa de bal. Cruchaga Lasa passt de bal met de wreef. Montes Torrecilla is nu in balbezit. Montes Torrecilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Rodríguez Baqueriza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Agudos - Osos Valientes 0:1

85e minuut.
Basterretxea Bitorica kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mendoza de bal onder controle te krijgen. Jémez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Raset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Agudos 48%, Osos Valientes 52%.
Vaqueros Agudos - Osos Valientes 0:1