Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonios Mágicos Trumpad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Oyarzábal met een sublieme pass. Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanova met een sublieme pass. Rodríguez Vaz is nu in balbezit. Rodríguez Vaz schiet op doel. Cuéllar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Oyarzábal rent richting de bal. Mínguez is nu in balbezit. Mínguez speelt de bal door. Rodríguez Vaz heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Vaz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mairena geeft een hoge lob. Rodríguez Muíños heeft problemen om de bal te vangen. Mínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vaz is nu in balbezit. Rodríguez Vaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Helgouerra verovert de bal door een tackle van achteren. Oyarzábal rent richting de bal. Mairena maakt een afschuwelijke overtreding. Mairena is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Klungelig pakt Oyarzábal de bal. Lastras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastras met een sublieme pass. Burgos Carrasco rent richting de bal. Burgos Carrasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ruiz Alcocer trapt de bal weg. Daar is Helgouerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helgouerra met een sublieme pass. Lastras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lastras verovert de bal door een tackle van achteren. Lastras probeert naar een medespeler te passen. Ceballos Silva rent richting de bal. Burgos Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos Carrasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Mágicos - Trumpad 0:1

40e minuut.
Villanova passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Muíños bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vaz onderschept slim de pass. Rodríguez Vaz schiet op doel. Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demonios Mágicos - Trumpad 1:1

42e minuut.
Mínguez is nu in balbezit. Mínguez speelt de bal door. Rodríguez Vaz is nu in balbezit. Rodríguez Vaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Mágicos - Trumpad 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Mágicos 54%, Trumpad 46%.
Demonios Mágicos - Trumpad 2:1

72e minuut.
Villanova is nu in balbezit. Helgouerra onderschept slim de pass. Helgouerra met een sublieme pass. Lastras is nu in balbezit. Lastras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demonios Mágicos - Trumpad 2:2

89e minuut.
Espadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastras probeert naar een medespeler te passen. Burgos Carrasco is nu in balbezit. Burgos Carrasco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Mágicos 58%, Trumpad 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demonios Mágicos - Trumpad 2:2