Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardabosques Deliciosos Ghetto69
Normal Tactiek Plakaplaka
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 30.9
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Taşkıran geeft een hoge lob. Lozano Segado rent richting de bal. Drost onderschept slim de pass. Drost geeft de bal voor. Fortunát kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Masár verovert de bal door een tackle van achteren. Masár probeert naar een medespeler te passen. Fortunát heeft problemen om de bal te vangen. Fortunát draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pščelovskis met een snelle inworp. Dubajić geeft de bal voor. Lozano Segado heeft problemen om de bal te vangen. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Deliciosos - Ghetto69 0:1

8e minuut.
Iglesias Villanueva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pščelovskis met de inworp. Daar is Bükszegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bükszegi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Deliciosos - Ghetto69 0:2

9e minuut.
Lozano Segado is nu in balbezit. Fortunát is nu in balbezit. Fortunát geeft een lange en hoge pass. Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Aldalur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drost is nu in balbezit. Drost geeft de bal voor. Fortunát rent richting de bal. Fortunát draait met de bal, schiet en ... Roser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iglesias Villanueva is nu in balbezit. Iglesias Villanueva geeft de bal voor. Masár kopt de bal weg. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fortunát de bal. Fortunát schiet op doel. Roser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Muñoz Escuín bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Deliciosos - Ghetto69 0:3

19e minuut.
Inworp. Muñoz Escuín met een snelle inworp. Drost met een sublieme pass. Fortunát heeft problemen om de bal te vangen. Fortunát haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Muñoz Escuín bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldalur bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquerdinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esquerdinha krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Masár geeft de bal voor. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Arteta Amatrián met een sublieme pass. Pščelovskis is nu in balbezit. Pščelovskis geeft de bal voor. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát haalt uit met een fantastische trap. Roser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pščelovskis met de inworp. Bükszegi rent richting de bal. Bükszegi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aldalur is nu in balbezit. Masár onderschept slim de pass. Masár met een sublieme pass. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Deliciosos - Ghetto69 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Deliciosos 81%, Ghetto69 19%.
Guardabosques Deliciosos - Ghetto69 0:4

49e minuut.
Fortunát raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Křístek komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Treviño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muñoz Escuín rent richting de bal. Drost schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drost is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Masár rent richting de bal. Masár passt de bal in één keer door. Křístek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi is nu in balbezit. Bükszegi haalt uit met een fantastische trap. Roser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dubajić geeft de bal voor. Křístek heeft problemen om de bal te vangen. Lozano Segado rent richting de bal. Křístek bereikt de bal nog maar net als eerste. Křístek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Deliciosos - Ghetto69 0:5

62e minuut.
Pščelovskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bükszegi rent richting de bal. Bükszegi passt de bal in één keer door. Křístek rent richting de bal. Křístek schiet op doel. Roser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Dubajić rent richting de bal. Dubajić geeft een lange en hoge pass. Pščelovskis geeft een hoge lob. Křístek rent richting de bal. Křístek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Masár probeert naar een medespeler te passen. Lozano Segado is nu in balbezit. Křístek begaat een overtreding. Křístek krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Lozano Segado onderschept slim de pass. Křístek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozano Segado. Lozano Segado krijgt een gele kaart. Křístek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Křístek kan niet meer verder spelen. Michnikowski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Pščelovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pščelovskis geeft de bal voor. Lara is nu in balbezit. Bükszegi verovert de bal door een tackle van achteren. Bükszegi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Deliciosos 63%, Ghetto69 37%.
Guardabosques Deliciosos - Ghetto69 0:5