Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surfistas de Pega Cañada del Hoyo C.D.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
de Miguel verovert de bal door een tackle van achteren. de Miguel probeert naar een medespeler te passen. Fernández Villar is nu in balbezit. Cobos onderschept slim de pass. Cobos draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Jorquera kopt de bal weg. Craviotto rent richting de bal. Cepa verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo rent richting de bal. Macedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas de Pega - Cañada del Hoyo C.D. 1:0

16e minuut.
Gabica verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Martín Gómez de bal. Martín Gómez probeert naar een medespeler te passen. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
López Arbesú trapt de bal weg. Craviotto rent richting de bal. Craviotto geeft een lange en hoge pass. Felipe Padrón is nu in balbezit. Felipe Padrón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
de Miguel passt de bal zonder na te denken. Gabica is nu in balbezit. Martín Gómez is nu in balbezit. Cepa verovert de bal door een tackle van achteren. Cepa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Fanjul bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas Santana onderschept slim de pass. Doblas Santana met een sublieme pass. Macedo heeft problemen om de bal te vangen. Macedo schiet op doel. López Arbesú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Martín Gómez probeert de bal aan de voet te houden. Cepa rent richting de bal. Craviotto rent richting de bal. Cepa verovert de bal door een tackle van achteren. Cepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas de Pega - Cañada del Hoyo C.D. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surfistas de Pega 50%, Cañada del Hoyo C.D. 50%.
Surfistas de Pega - Cañada del Hoyo C.D. 2:0

63e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. de Miguel is nu in balbezit. de Miguel probeert naar een medespeler te passen. Cobos rent richting de bal. Cobos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas de Pega - Cañada del Hoyo C.D. 2:1

66e minuut.
Rodríguez Areas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Serer met de inworp. Daar is Cepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pérez Serer kopt de bal weg. Rodríguez Areas probeert de bal aan de voet te houden. Macedo is nu in balbezit. Macedo schiet op doel. López Arbesú maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas de Pega - Cañada del Hoyo C.D. 3:1

77e minuut.
Martín Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Gómez probeert naar een medespeler te passen. Fernández Villar kan de bal niet met de borst controleren. Cobos is nu in balbezit. Cobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas de Pega - Cañada del Hoyo C.D. 3:2

85e minuut.
López Fernández geeft een lange en hoge pass. Gabica is nu in balbezit. Macedo verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo draait met de bal, schiet en ... López Arbesú werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Murado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Martín Gómez is nu in balbezit. Aguilar González onderschept slim de pass. Aguilar González speelt de bal door. Macedo rent richting de bal. Macedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surfistas de Pega 41%, Cañada del Hoyo C.D. 59%.
Surfistas de Pega - Cañada del Hoyo C.D. 3:2