Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaqueros Agudos Alcasser CF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 26
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Butragueño bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cangas ... Strafschop! Butragueño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Payá kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Moya Martín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Agudos - Alcasser CF 0:1

5e minuut.
García Borau passt de bal met de wreef. García Payá bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sanjuán rent richting de bal. García Payá rent richting de bal. García Payá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Agudos - Alcasser CF 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt García Payá de bal. Pardo Calvo is nu in balbezit. García Sanjuán verovert de bal door een tackle van achteren. García Payá rent richting de bal. García Payá schiet op doel. Moya Martín bokst de bal weg.

16e minuut.
Setvalls is nu in balbezit. Setvalls passt de bal in één keer door. Rodríguez Baqueriza rent richting de bal. García Sanjuán is nu in balbezit. García Sanjuán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Moya Martín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Agudos - Alcasser CF 0:3

34e minuut.
García Payá met een sublieme pass. Daar is Cangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Sanjuán rent richting de bal. García Sanjuán haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Butragueño is nu in balbezit. Pardo Calvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butragueño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butragueño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rodríguez Baqueriza de bal. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Agudos - Alcasser CF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Agudos 58%, Alcasser CF 42%.
Vaqueros Agudos - Alcasser CF 0:4

51e minuut.
Martínez Sánchez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butragueño met de inworp. García Payá bereikt de bal nog maar net als eerste. García Payá geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
García Payá passt de bal zonder na te denken. García Sanjuán rent richting de bal. García Sanjuán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cangas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Agudos - Alcasser CF 0:5

63e minuut.
Butragueño rent richting de bal. Butragueño met een sublieme pass. García Sanjuán bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sanjuán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Agudos - Alcasser CF 0:6

66e minuut.
García Borau geeft een hoge lob. Daar is García Payá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basterretxea Bitorica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basterretxea Bitorica krijgt een gele kaart. García Payá raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Agudos 60%, Alcasser CF 40%.
Vaqueros Agudos - Alcasser CF 0:6