Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catetos C.D. Tuercebotas Tranquilos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Amaya is nu in balbezit. Ibeas verovert de bal door een tackle van achteren. Ibeas passt de bal met de wreef. Amorós heeft problemen om de bal te vangen. Amorós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rubinos is nu in balbezit. González del Campo onderschept slim de pass. Figaredo met een sublieme pass. Amorós bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catetos C.D. - Tuercebotas Tranquilos 0:1

36e minuut.
Rodríguez Giménez is nu in balbezit. Figaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figaredo met een sublieme pass. Amorós rent richting de bal. Amorós haalt uit met een fantastische trap. Arenaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Viqueira geeft een hoge lob. Inworp. Aragón met een snelle inworp. Figaredo rent richting de bal. Figaredo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
González del Campo is nu in balbezit. García Delgado onderschept slim de pass. García Delgado passt de bal in één keer door. Amaya rent richting de bal. Amaya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Pellicer probeert naar een medespeler te passen. Figaredo heeft problemen om de bal te vangen. Figaredo passt de bal met de wreef. Amorós rent richting de bal. Amorós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catetos C.D. 47%, Tuercebotas Tranquilos 53%.
Catetos C.D. - Tuercebotas Tranquilos 0:1

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arenaza trapt de bal weg van het doel. Lobo kopt de bal weg. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya draait met de bal, schiet en ... Lacruz bokst de bal weg.

72e minuut.
Ibeas geeft de bal voor. Inworp. Raimundo met een snelle inworp. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo geeft de bal voor. Lacruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
González del Campo is nu in balbezit. González del Campo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Vinuesa de bal onder controle te krijgen. Amorós is nu in balbezit. Amorós draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
García Delgado is nu in balbezit. Amaya is nu in balbezit. González del Campo rent richting de bal. Amaya is nu in balbezit. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catetos C.D. 33%, Tuercebotas Tranquilos 67%.
Catetos C.D. - Tuercebotas Tranquilos 0:1