Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Deliciosos Frikis Agresivos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Jiménez Marfil speelt de bal door. Serrano Eugui rent richting de bal. González Díez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Díez krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Fernández de Mendiola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiko met een snelle inworp. Elía Vallejo rent richting de bal. Elía Vallejo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Robles met een snelle inworp. Tiko heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potete. Potete krijgt een gele kaart.

20e minuut.
González Díez kopt de bal weg. Jiménez Marfil heeft problemen om de bal te vangen. Potete rent richting de bal. Elía Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Elía Vallejo draait met de bal, schiet en ... Sotomayor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Deliciosos - Frikis Agresivos 1:0

23e minuut.
Crego is nu in balbezit. Crego passt de bal zonder na te denken. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Belartieta is nu in balbezit. Belartieta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Belartieta rent richting de bal. Belartieta geeft de bal voor. Elía Vallejo met een sublieme pass. Muguruza probeert de bal aan de voet te houden. Muguruza draait met de bal, schiet en ... Sotomayor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Navarrete García bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete García geeft een lange en hoge pass. Cachorro González kopt de bal weg. Serrano Eugui is nu in balbezit. Serrano Eugui schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán passt de bal zonder na te denken. Hermoso rent richting de bal. Elía Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elía Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Deliciosos 53%, Frikis Agresivos 47%.
Pumas Deliciosos - Frikis Agresivos 1:0

49e minuut.
Robles met de inworp. Navarrete García geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernández de Mendiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muguruza bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguruza haalt uit met een fantastische trap. Sotomayor bokst de bal weg.

57e minuut.
Pina Roldán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarrete García probeert de bal met de borst te controleren. Navarrete García geeft de bal voor. Gruart is nu in balbezit. Gruart schiet op doel. Sotomayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Navarrete García heeft problemen om de bal te vangen. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete García verovert de bal door een tackle van achteren. Elía Vallejo rent richting de bal. Elía Vallejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Deliciosos - Frikis Agresivos 2:0

80e minuut.
Martín Carabias geeft een hoge lob. Serrano Eugui rent richting de bal. González Díez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Díez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Elía Vallejo onderschept slim de pass. Jiménez Marfil is nu in balbezit. Jiménez Marfil geeft de bal voor. Cachorro González bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachorro González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Potete kopt de bal weg. Daar is Cachorro González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano Eugui rent richting de bal. Cachorro González rent richting de bal. Cachorro González schiet op doel. Siscar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Deliciosos 37%, Frikis Agresivos 63%.
Pumas Deliciosos - Frikis Agresivos 2:0