Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caimanes Mágicos Real Mursiya CF
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Malnero met een sublieme pass. Morientes rent richting de bal. Castro Santos maakt een afschuwelijke overtreding. Castro Santos krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Serrano Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Colmenero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmenero probeert naar een medespeler te passen. Luccin rent richting de bal. Luccin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Luccin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ángel García komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Ona heeft problemen om de bal te vangen. Castro Santos is nu in balbezit. Castro Santos passt de bal met de wreef. Daar is Rebollo Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebollo Soto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cameán passt de bal met de wreef. Mayorga rent richting de bal. García Sedano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. García Sedano krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Serrano Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo verovert de bal door een tackle van achteren. Conde Carbo probeert naar een medespeler te passen. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga schiet op doel. Fortes Rodríguez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes Mágicos 46%, Real Mursiya CF 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caimanes Mágicos - Real Mursiya CF 0:0

66e minuut.
Lanero geeft een hoge lob. Inworp. Ona met de inworp. Morientes rent richting de bal. Morientes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Serrano Ramos rent richting de bal. Mallol bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez Tenorio. Álvarez Tenorio krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Cameán is nu in balbezit. Cameán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Colmenero de bal. Conde Carbo is nu in balbezit. Conde Carbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes Mágicos - Real Mursiya CF 1:0

85e minuut.
Malnero passt de bal in één keer door. Morientes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel García bereikt de bal nog maar net als eerste. Morientes rent richting de bal. Morientes haalt uit met een fantastische trap. Oltra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes Mágicos 45%, Real Mursiya CF 55%.
Caimanes Mágicos - Real Mursiya CF 1:0