Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LoMar Alkoholicos CF
433 Tactiek 343
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 23.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Fernández García de bal. Font Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Font Romero passt de bal in één keer door. Fernández García bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández García schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Santisteban geeft een hoge lob. Fernández García heeft problemen om de bal te vangen. Fernández García passt de bal met de wreef. Font Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Font Romero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LoMar - Alkoholicos CF 1:0

17e minuut.
Ortega Momparlet is nu in balbezit. Ortega Momparlet speelt de bal door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel. Ariestarau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LoMar - Alkoholicos CF 1:1

18e minuut.
Tenorio is nu in balbezit. Ortega Momparlet verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega Momparlet passt de bal met de wreef. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ariestarau trapt de bal weg van het doel. Amezaga kopt de bal weg. Cabeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Amezaga is nu in balbezit. Amezaga geeft een lange en hoge pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Ariestarau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC LoMar - Alkoholicos CF 1:2

29e minuut.
Guayre Betancort passt de bal in één keer door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeza haalt uit met een fantastische trap. Ariestarau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LoMar - Alkoholicos CF 1:3

32e minuut.
Sanjuán onderschept slim de pass. Sanjuán speelt de bal door. Fernández García bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández García schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fernández García passt de bal met de wreef. Tenorio rent richting de bal. Tenorio met een sublieme pass. Sanjuán is nu in balbezit. Sanjuán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LoMar 59%, Alkoholicos CF 41%.
FC LoMar - Alkoholicos CF 1:3

72e minuut.
Sanjuán met een sublieme pass. Font Romero is nu in balbezit. Font Romero passt de bal met de wreef. Fernández García is nu in balbezit. Fernández García draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Amezaga rent richting de bal. Amezaga speelt de bal door. Ortega Momparlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales onderschept slim de pass. Garrido Canales geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pajariño geeft een hoge lob. Garrido Canales kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Font Romero de bal onder controle te krijgen. Belartieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Belartieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Iriondo trapt de bal weg. Ortega Momparlet kopt de bal weg. Carretero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Font Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Font Romero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Garrido Canales rent richting de bal. Carretero verovert de bal door een tackle van achteren. Carretero speelt de bal door. Cabeza rent richting de bal. Cabeza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LoMar 54%, Alkoholicos CF 46%.
FC LoMar - Alkoholicos CF 1:3