Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablos Feroces Tragaldabas Feos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nogueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Nogueiro passt de bal in één keer door. Hervás heeft problemen om de bal te vangen. Hervás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Feroces - Tragaldabas Feos 1:0

10e minuut.
Gómez Torrijos rent richting de bal. Llorente Carcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Llorente Carcedo met een sublieme pass. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Feroces - Tragaldabas Feos 2:0

12e minuut.
Llorente Carcedo is nu in balbezit. Llorente Carcedo geeft een lange en hoge pass. Albístegui is nu in balbezit. Hervás onderschept slim de pass. Hervás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Feroces - Tragaldabas Feos 3:0

18e minuut.
Maceira trapt de bal weg van het doel. Solís kopt de bal weg. Ancos probeert de bal aan de voet te houden. Hervás is nu in balbezit. Hervás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sales passt de bal met de wreef. Sánchez Jara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuartero Laforga speelt de bal door. Giner rent richting de bal. Giner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Arcega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueiro probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tolivia met een sublieme pass. Bouzo rent richting de bal. Bouzo met een sublieme pass. Hervás rent richting de bal. Hervás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. Ancos kopt de bal weg. Tolivia heeft problemen om de bal te vangen. Hervás is nu in balbezit. Hervás schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Bouzo heeft problemen om de bal te vangen. Alemany is nu in balbezit. Giner is nu in balbezit. Cuartero Laforga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuartero Laforga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Feroces 46%, Tragaldabas Feos 54%.
Diablos Feroces - Tragaldabas Feos 3:0

54e minuut.
Igoroin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Arcega de bal. Arcega probeert naar een medespeler te passen. Cuartero Laforga is nu in balbezit. Cuartero Laforga passt de bal in één keer door. Martín Tejedor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giner is nu in balbezit. Giner draait met de bal, schiet en ... Alemany probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Feroces - Tragaldabas Feos 3:1

73e minuut.
Llorente Carcedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gómez Torrijos is nu in balbezit. Gómez Torrijos geeft de bal voor. Giner rent richting de bal. Giner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás rent richting de bal. Sánchez Jara is nu in balbezit. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Feroces 37%, Tragaldabas Feos 63%.
Diablos Feroces - Tragaldabas Feos 3:1