Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domingueros Transparentes Monarcas Náuticos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Léniz kopt de bal weg. Daar is Gracia Julián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celada rent richting de bal. Gracia Julián verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia Julián haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Uriguen is nu in balbezit. Uriguen passt de bal met de wreef. Nozal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozal schiet op doel. Martínez Artola probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Llera geeft de bal voor. Klungelig pakt Paniagua de bal. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua verovert de bal door een tackle van achteren. Paniagua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Tilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Ugarte verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Ugarte geeft de bal voor. Klungelig pakt Paniagua de bal. Paniagua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is de la Chica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Artola met een sublieme pass. Léniz is nu in balbezit. Léniz draait met de bal, schiet en ... Hernani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een hoge lob. Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domingueros Transparentes - Monarcas Náuticos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domingueros Transparentes 59%, Monarcas Náuticos 41%.
Domingueros Transparentes - Monarcas Náuticos 0:1

51e minuut.
de la Chica is nu in balbezit. Uriguen onderschept slim de pass. Uriguen met een sublieme pass. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brit geeft een lange en hoge pass. Nozal rent richting de bal. Roa begaat een overtreding. Roa krijgt een gele kaart.

61e minuut.
García Ortiz geeft een hoge lob. Inworp. Llera met de inworp. Nozal rent richting de bal. Nozal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Olabe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Brit de bal. de Juana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Juana schiet op doel. Hernani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
García Ortiz geeft een hoge lob. Inworp. Llera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brit is nu in balbezit. Brit geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Domingueros Transparentes - Monarcas Náuticos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domingueros Transparentes 46%, Monarcas Náuticos 54%.
Domingueros Transparentes - Monarcas Náuticos 0:2