Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monarcas Náuticos Diablos Feroces
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Martínez Ugarte probeert naar een medespeler te passen. Nozal rent richting de bal. Nozal passt de bal met de wreef. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua schiet op doel. Martín Tejedor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Sánchez Jara onderschept slim de pass. Corominas Telechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Corominas Telechea probeert naar een medespeler te passen. Hervás is nu in balbezit. Hervás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nogueiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Uriguen de bal. Hervás rent richting de bal. Hervás draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Martínez Ugarte geeft een lange en hoge pass. Nogueiro heeft problemen om de bal te vangen. Llera rent richting de bal. Nozal rent richting de bal. Nozal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Náuticos 50%, Diablos Feroces 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monarcas Náuticos - Diablos Feroces 0:0

48e minuut.
Celada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nogueiro met een snelle inworp. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Náuticos - Diablos Feroces 0:1

51e minuut.
Doeltrap. Martín Tejedor met een harde bal richting middenveld. Nogueiro kopt de bal weg. Sánchez Jara is nu in balbezit. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Brit de bal onder controle te krijgen. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabe is nu in balbezit. Sánchez Jara is nu in balbezit. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap. Hernani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Sánchez Jara is nu in balbezit. Uriguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Jara begaat een overtreding. Uriguen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Uriguen kan niet meer verder spelen. de Cospedal komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Iduriaga rent richting de bal. Paniagua verovert de bal door een tackle van achteren. Nozal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Náuticos 53%, Diablos Feroces 47%.
Monarcas Náuticos - Diablos Feroces 0:1