Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tragaldabas Feos Domingueros Transparentes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Léniz is nu in balbezit. Tolivia onderschept slim de pass. Tolivia passt de bal met de wreef. Martínez rent richting de bal. Martínez geeft een lange en hoge pass. Fulzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Tolivia verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Artola verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Artola probeert naar een medespeler te passen. Gracia Julián is nu in balbezit. Gracia Julián haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Martínez Artola met een sublieme pass. Klungelig pakt de la Chica de bal. Tolivia speelt de bal door. Giner bereikt de bal nog maar net als eerste. Giner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragaldabas Feos 48%, Domingueros Transparentes 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tragaldabas Feos - Domingueros Transparentes 0:0

67e minuut.
Tolivia rent richting de bal. Cuartero Laforga rent richting de bal. Léniz is nu in balbezit. Cuartero Laforga verovert de bal door een tackle van achteren. Cuartero Laforga geeft de bal voor. Fulzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gómez Torrijos met de inworp. Tolivia rent richting de bal. Tolivia probeert naar een medespeler te passen. Cuartero Laforga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuartero Laforga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
García Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ortiz geeft een hoge lob. Léniz is nu in balbezit. Léniz schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragaldabas Feos 61%, Domingueros Transparentes 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tragaldabas Feos - Domingueros Transparentes 0:0