Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marineros Rápidos Azutinos F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 24.8
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Cía geeft de bal voor. Mardones bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardones probeert naar een medespeler te passen. Galera Hernández is nu in balbezit. Galera Hernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sacristán met de inworp. Galera Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Pérez schiet op doel. Triguero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Rápidos - Azutinos F.C 1:0

18e minuut.
Sánchez Benito rent richting de bal. Iturriaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez Benito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morales Sosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barbero rent richting de bal. Barbero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Meroño geeft een lange en hoge pass. Barbero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galera Hernández probeert naar een medespeler te passen. Casas Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Pérez haalt uit met een fantastische trap. Triguero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cía bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal in één keer door. Galera Hernández rent richting de bal. Galera Hernández draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Rápidos 40%, Azutinos F.C 60%.
Marineros Rápidos - Azutinos F.C 1:0

50e minuut.
Morales Sosa geeft de bal voor. Inworp. Iturriaga met een snelle inworp. Galera Hernández is nu in balbezit. Galera Hernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sánchez Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito passt de bal in één keer door. Barbero is nu in balbezit. Juárez is nu in balbezit. Juárez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Galera Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Cía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cía krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Miguélez passt de bal in één keer door. Casas Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Pérez onderschept slim de pass. Casas Pérez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Rápidos 52%, Azutinos F.C 48%.
Marineros Rápidos - Azutinos F.C 1:0