Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colegas Negros Monarcas Náuticos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Doeltrap. Iglesias trapt de bal weg. Daar is Brit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nozal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
de Cospedal verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Brit geeft een hoge lob. Rodríguez Abad is nu in balbezit. Rodríguez Abad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nozal heeft problemen om de bal te vangen. de Cospedal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaparro. Chaparro krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano geeft een hoge lob. Gorospe rent richting de bal. Rodríguez Abad onderschept slim de pass. Rodríguez Abad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Abad rent richting de bal. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colegas Negros - Monarcas Náuticos 1:0

39e minuut.
Celada is nu in balbezit. Chaparro rent richting de bal. de Cospedal met een sublieme pass. Rodríguez Abad rent richting de bal. Rodríguez Abad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano speelt de bal door. Daar is de Cospedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado schiet op doel. Hernani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colegas Negros 44%, Monarcas Náuticos 56%.
Colegas Negros - Monarcas Náuticos 1:0

67e minuut.
de Cospedal rent richting de bal. Nozal met een sublieme pass. Paniagua rent richting de bal. Paniagua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colegas Negros - Monarcas Náuticos 1:1

78e minuut.
Sorbet geeft een hoge lob. Rodríguez Abad rent richting de bal. Gorospe bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado is nu in balbezit. Amado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Doeltrap. Iglesias trapt de bal weg van het doel. Amado kopt de bal weg. Nozal is nu in balbezit. Nozal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colegas Negros 39%, Monarcas Náuticos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colegas Negros - Monarcas Náuticos 1:1