Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domingueros Transparentes Frikis Escandalosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
García Sendín probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez López de bal. Martínez Artola rent richting de bal. Pérez López onderschept slim de pass. Pérez López schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Martínez Artola kopt de bal weg. Léniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Somoza is nu in balbezit. Gracia Julián verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia Julián schiet op doel. Esquinas Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Domingueros Transparentes - Frikis Escandalosos 1:0

16e minuut.
de la Chica speelt de bal door. Ruiz Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Férez speelt de bal door. Pérez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez López haalt uit met een fantastische trap. Fulzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt de la Chica de bal. González del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Chica. de la Chica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domingueros Transparentes 39%, Frikis Escandalosos 61%.
Domingueros Transparentes - Frikis Escandalosos 1:0

59e minuut.
Fernández Somoza rent richting de bal. Martínez Artola onderschept slim de pass. Martínez Artola speelt de bal door. Gracia Julián rent richting de bal. Gracia Julián draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Inworp. de Juana met een snelle inworp. Martínez Artola met een sublieme pass. Gracia Julián is nu in balbezit. Gracia Julián schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
de la Chica is nu in balbezit. García Sendín verovert de bal door een tackle van achteren. García Sendín speelt de bal door. Klungelig pakt Pérez López de bal. Pérez López schiet op doel. Fulzio bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Daar is Léniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaro rent richting de bal. Jaro passt de bal zonder na te denken. Martínez Artola is nu in balbezit. Martínez Artola geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Léniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Somoza verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia Julián maakt een afschuwelijke overtreding. Gracia Julián krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domingueros Transparentes 46%, Frikis Escandalosos 54%.
Domingueros Transparentes - Frikis Escandalosos 1:0