Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frikis Escandalosos Colegas Negros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Ruiz Férez is nu in balbezit. Amado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz Férez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maestre met een snel genomen vrije trap. Requena is nu in balbezit. Pérez López onderschept slim de pass. Pérez López draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ibáñez trapt de bal weg. Chaparro kopt de bal weg. Rodríguez Abad is nu in balbezit. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fernández Somoza verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Somoza geeft de bal voor. Requena rent richting de bal. Pérez López onderschept slim de pass. Pérez López schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
González del Campo met een sublieme pass. Pérez López rent richting de bal. Duserm is nu in balbezit. Pérez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez López draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Chaparro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Férez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Férez geeft de bal voor. Klungelig pakt González del Campo de bal. González del Campo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Cardona kopt de bal weg. Amado is nu in balbezit. Ruiz Férez onderschept slim de pass. Rodríguez Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Abad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frikis Escandalosos 63%, Colegas Negros 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Frikis Escandalosos - Colegas Negros 0:0

54e minuut.
Eras rent richting de bal. Eras met een sublieme pass. González del Campo probeert naar een medespeler te passen. Pérez López is nu in balbezit. Pérez López haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frikis Escandalosos - Colegas Negros 1:0

69e minuut.
Rodríguez Abad is nu in balbezit. Fernández Somoza onderschept slim de pass. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. Amado schiet op doel. Esquinas Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Frikis Escandalosos - Colegas Negros 1:1

78e minuut.
Fernández Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona speelt de bal door. Chaparro speelt de bal door. Casar bereikt de bal nog maar net als eerste. Casar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sanz Cordón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amado probeert de bal met de borst te controleren. Amado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frikis Escandalosos 61%, Colegas Negros 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Frikis Escandalosos - Colegas Negros 1:1