Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros del Montón Relámpagos Reales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
López Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Verdejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pellicer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz García rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Moreno. López Moreno krijgt een gele kaart. Ruiz García is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruiz García komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
López Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García passt de bal in één keer door. Colinas Ferreras is nu in balbezit. Colinas Ferreras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pellicer bereikt de bal nog maar net als eerste. López Moreno is nu in balbezit. Pellicer verovert de bal door een tackle van achteren. Pellicer geeft de bal voor. Chova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pellicer kan de bal niet met de borst controleren. Chova verovert de bal door een tackle van achteren. Chova probeert naar een medespeler te passen. Colinas Ferreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Colinas Ferreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chova geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Navarro Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Osborne is nu in balbezit. Verdejo onderschept slim de pass. Verdejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Relámpagos Reales 0:1

39e minuut.
Fariña is nu in balbezit. Fariña geeft de bal voor. Ruiz García kopt de bal weg. Colinas Ferreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Colinas Ferreras draait met de bal, schiet en ... García Ventayol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cabrejo rent richting de bal. González Marcos onderschept slim de pass. González Marcos speelt de bal door. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
López Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García passt de bal in één keer door. Colinas Ferreras is nu in balbezit. Colinas Ferreras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros del Montón 42%, Relámpagos Reales 58%.
Zorros del Montón - Relámpagos Reales 0:1

49e minuut.
Sánchez Llibre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Llibre draait met de bal, schiet en ... García Enrique heeft problemen om de bal te vangen. Verdejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Relámpagos Reales 0:2

51e minuut.
Osborne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. del Blanco met een snelle inworp. Sánchez Llibre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Llibre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Relámpagos Reales 0:3

52e minuut.
González Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdejo onderschept slim de pass. Sánchez Llibre rent richting de bal. Sánchez Llibre schiet op doel. Alonso González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Relámpagos Reales 0:4

55e minuut.
Gañán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Verdejo verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Llibre rent richting de bal. Sánchez Llibre haalt uit met een fantastische trap. Alonso González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Relámpagos Reales 0:5

65e minuut.
Navarro Rodríguez onderschept slim de pass. Navarro Rodríguez passt de bal in één keer door. Entrialgo is nu in balbezit. Verdejo onderschept slim de pass. Verdejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
López Moreno is nu in balbezit. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García passt de bal met de wreef. Colinas Ferreras is nu in balbezit. Colinas Ferreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Relámpagos Reales 1:5

85e minuut.
Gañán met een sublieme pass. Chova rent richting de bal. Chova passt de bal zonder na te denken. Verdejo is nu in balbezit. Verdejo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Relámpagos Reales 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros del Montón 65%, Relámpagos Reales 35%.
Zorros del Montón - Relámpagos Reales 1:6