Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búhos Viles Caimanes Brillantes
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Dorado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Puertas met de inworp. Carrión is nu in balbezit. Carrión passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Viles - Caimanes Brillantes 0:1

18e minuut.
Canabal speelt de bal door. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Morote maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Morote moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Morote schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Secades speelt de bal door. Argensó probeert naar een medespeler te passen. García Torre speelt de bal door. Somoza rent richting de bal. Somoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Cruz Pérez is nu in balbezit. Cruz Pérez passt de bal zonder na te denken. García Torre is nu in balbezit. García Torre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cruz Pérez geeft een hoge lob. García Esteban kopt de bal weg. González Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Torre rent richting de bal. García Torre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Búhos Viles - Caimanes Brillantes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Viles 34%, Caimanes Brillantes 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búhos Viles - Caimanes Brillantes 1:1

47e minuut.
Cruz Pérez kopt de bal weg. González Ruiz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Torre. García Torre krijgt een gele kaart. González Ruiz raakt geblesseerd tijdens het duel. González Ruiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heredia is nu in balbezit. Heredia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
García Esteban rent richting de bal. García Esteban met een sublieme pass. Carrión met een sublieme pass. Heredia is nu in balbezit. Heredia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Carrión is nu in balbezit. Cruz Pérez onderschept slim de pass. Cruz Pérez passt de bal in één keer door. García Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. García Torre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Viles - Caimanes Brillantes 2:1

60e minuut.
Carrión passt de bal met de wreef. Rodríguez Puertas is nu in balbezit. Rodríguez Puertas geeft een hoge lob. González Ruiz rent richting de bal. González Ruiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
González Ruiz rent richting de bal. García Torre onderschept slim de pass. García Torre passt de bal met de wreef. Somoza rent richting de bal. Somoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Rodríguez Puertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Puertas passt de bal met de wreef. Secades onderschept slim de pass. Huergo rent richting de bal. Huergo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Somoza onderschept slim de pass. García Torre is nu in balbezit. Somoza is nu in balbezit. García Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. García Torre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dorado met een snelle inworp. Cruz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Esteban begaat een overtreding. García Esteban krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Viles 34%, Caimanes Brillantes 66%.
Búhos Viles - Caimanes Brillantes 2:1