Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Burgos C.F. Verracos Negros
424 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Oltra probeert naar een medespeler te passen. Casillas rent richting de bal. Tuñón rent richting de bal. Valero Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Valero Martinez draait met de bal, schiet en ... Jiménez Asensio bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Polo González zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabadán geeft een hoge lob. González Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Cervián Escobar rent richting de bal. Cervián Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Burgos C.F. - Verracos Negros 1:0

15e minuut.
Tuñón rent richting de bal. Noceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noceda speelt de bal door. Valero Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero Martinez schiet op doel. Jiménez Asensio bokst de bal weg.

27e minuut.
García Álvarez is nu in balbezit. García Álvarez met een sublieme pass. Valero Martinez is nu in balbezit. Valero Martinez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Burgos C.F. - Verracos Negros 1:1

42e minuut.
Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta geeft een hoge lob. Inworp. Pedraz met een snelle inworp. Ruiz Barrero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Burgos C.F. 52%, Verracos Negros 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Burgos C.F. - Verracos Negros 1:1

56e minuut.
Tuñón met een sublieme pass. Oltra rent richting de bal. Oltra speelt de bal door. Daar is Casillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Gómez Álvarez geeft een hoge lob. Inworp. Ruiz Barrero met de inworp. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cervián Escobar is nu in balbezit. González Martínez is nu in balbezit. Oltra onderschept slim de pass. Cervián Escobar is nu in balbezit. Cervián Escobar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Burgos C.F. 45%, Verracos Negros 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Burgos C.F. - Verracos Negros 1:1