Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilutxos Búhos Viles
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés is nu in balbezit. Rodríguez Fragoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Fragoso krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Suárez Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Fragoso is nu in balbezit. Suárez Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilutxos - Búhos Viles 1:0

25e minuut.
García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado is nu in balbezit. García de la Calle begaat een overtreding. Dorado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Daar is Parajón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Valdés rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Torre. García Torre krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cobas geeft een hoge lob. Gutiérrez Roldán kopt de bal weg. Parajón is nu in balbezit. García Torre verovert de bal door een tackle van achteren. García Torre draait met de bal, schiet en ... Razquin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Longhi geeft een hoge lob. Inworp. Gutiérrez Roldán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Torre rent richting de bal. García Torre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilutxos 45%, Búhos Viles 55%.
Aguilutxos - Búhos Viles 1:0

49e minuut.
Argensó bereikt de bal nog maar net als eerste. Argensó passt de bal met de wreef. García Torre is nu in balbezit. García Torre haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Parajón de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is García Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parajón is nu in balbezit. García Torre onderschept slim de pass. García Torre draait met de bal, schiet en ... Razquin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguilutxos - Búhos Viles 1:1

54e minuut.
Muñoz Oroz rent richting de bal. Fradejas onderschept slim de pass. Met opzet legt Argensó zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Argensó moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Argensó schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fradejas raakt geblesseerd tijdens het duel. Parajón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Canabal bokst de bal weg.

78e minuut.
Gutiérrez Roldán speelt de bal door. García de la Calle geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Torre de bal. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilutxos - Búhos Viles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilutxos 37%, Búhos Viles 63%.
Aguilutxos - Búhos Viles 2:1