Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Gloriosos Real Burgos C.F.
Normal Tactiek 424
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 26.6
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Rabadán rent richting de bal. Rabadán met een sublieme pass. Algorta rent richting de bal. Algorta schiet op doel. Mantecón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Gloriosos - Real Burgos C.F. 0:1

12e minuut.
Tevenet probeert naar een medespeler te passen. Cervián Escobar rent richting de bal. Cervián Escobar speelt de bal door. Algorta rent richting de bal. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Currás met een harde bal richting middenveld. Tevenet kopt de bal weg. Ramiro is nu in balbezit. Algorta onderschept slim de pass. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Martínez Puyol heeft problemen om de bal te vangen. Tevenet onderschept slim de pass. Tevenet passt de bal in één keer door. Algorta is nu in balbezit. Algorta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Gloriosos - Real Burgos C.F. 0:2

36e minuut.
Martínez Puyol is nu in balbezit. Martínez Puyol geeft de bal voor. Madera probeert de bal met de borst te controleren. Pérez Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Taboada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cervián Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Cervián Escobar geeft een hoge lob. Daar is Algorta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervián Escobar rent richting de bal. Cervián Escobar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Tevenet passt de bal zonder na te denken. Cervián Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Cervián Escobar passt de bal met de wreef. Algorta rent richting de bal. Algorta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Gloriosos 54%, Real Burgos C.F. 46%.
Gusanos Gloriosos - Real Burgos C.F. 0:2

51e minuut.
García Entrialgo geeft de bal voor. Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Taboada onderschept slim de pass. Bartrés rent richting de bal. Bartrés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rabadán is nu in balbezit. Algorta rent richting de bal. Rabadán is nu in balbezit. Algorta is nu in balbezit. Algorta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Currás raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roiz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Rabadán rent richting de bal. Larrarte onderschept slim de pass. Larrarte speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Encinas neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Gloriosos 51%, Real Burgos C.F. 49%.
Gusanos Gloriosos - Real Burgos C.F. 0:2