Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búhos Viles Domingueros Cagaos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Izuriaga passt de bal in één keer door. Urrengoetxea heeft problemen om de bal te vangen. Izuriaga is nu in balbezit. Izuriaga schiet op doel. Canabal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Viles - Domingueros Cagaos 0:1

36e minuut.
García Torre heeft problemen om de bal te vangen. García Torre met een sublieme pass. Somoza is nu in balbezit. Somoza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rivas Gutiérrez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Somoza rent richting de bal. Eres verovert de bal door een tackle van achteren. García Torre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Torre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Viles 58%, Domingueros Cagaos 42%.
Búhos Viles - Domingueros Cagaos 0:1

48e minuut.
Dorado verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado geeft een hoge lob. García Torre kopt de bal weg. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Somoza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Secades geeft de bal voor. Duarte is nu in balbezit. Duarte met een sublieme pass. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Somoza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rivas Gutiérrez rent richting de bal. Rivas Gutiérrez geeft de bal voor. Inworp. Gutiérrez Roldán met de inworp. García Torre geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Búhos Viles - Domingueros Cagaos 1:1

65e minuut.
Izuriaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Sáiz geeft de bal voor. Riesco kopt de bal weg. López González rent richting de bal. López González schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Eres passt de bal in één keer door. González Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gutiérrez Roldán neemt de hoekschop. Sueiro onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Viles - Domingueros Cagaos 2:1

81e minuut.
Izuriaga is nu in balbezit. Izuriaga passt de bal in één keer door. Riesco rent richting de bal. Riesco draait met de bal, schiet en ... Secades probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Viles 64%, Domingueros Cagaos 36%.
Búhos Viles - Domingueros Cagaos 2:1