Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cañones Rabiosos Zorros del Montón
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alaña Puerta. Ruiz García raakt geblesseerd tijdens het duel. González Marcos met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Fueyo Sako de bal. Fariña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
López Guerrero met de inworp. Ruiz García is nu in balbezit. Ruiz García passt de bal zonder na te denken. Colinas Ferreras rent richting de bal. Colinas Ferreras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pellicer geeft een lange en hoge pass. Navarro Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yeste Navarro is nu in balbezit. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Rabiosos - Zorros del Montón 0:1

26e minuut.
Osborne rent richting de bal. Yeste Navarro rent richting de bal. Yeste Navarro geeft de bal voor. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Entrialgo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matxón bereikt de bal nog maar net als eerste. Matxón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Alonso González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañones Rabiosos 64%, Zorros del Montón 36%.
Cañones Rabiosos - Zorros del Montón 0:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeste Navarro probeert de bal met de borst te controleren. Matxón is nu in balbezit. Matxón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Yeste Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Yeste Navarro met een sublieme pass. Mairena is nu in balbezit. Acuña onderschept slim de pass. Acuña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cañones Rabiosos - Zorros del Montón 1:1

77e minuut.
Ruiz García is nu in balbezit. Ruiz García passt de bal in één keer door. Urbano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colinas Ferreras is nu in balbezit. Colinas Ferreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García passt de bal zonder na te denken. Fueyo Sako bereikt de bal nog maar net als eerste. Colinas Ferreras onderschept slim de pass. Colinas Ferreras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Rabiosos - Zorros del Montón 1:2

82e minuut.
Entrialgo met een snelle inworp. Pellicer rent richting de bal. Pellicer probeert naar een medespeler te passen. Ruiz García heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz García schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Fueyo Sako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colinas Ferreras rent richting de bal. Colinas Ferreras schiet op doel. Sadik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Ania de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Rabiosos - Zorros del Montón 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañones Rabiosos 52%, Zorros del Montón 48%.
Cañones Rabiosos - Zorros del Montón 1:3