Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cañones Nobles Caimanes Brillantes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rodríguez Puertas met de inworp. Fernández Cañedo rent richting de bal. Fernández Cañedo probeert naar een medespeler te passen. Heredia is nu in balbezit. Heredia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Abadexo kopt de bal weg. Daar is Dueñas Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Heredia zijn tegenspeler op de grond. Dueñas Rodríguez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dueñas Rodríguez kan niet meer verder spelen. Vall komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Vicente trapt de bal weg van het doel. Carrión kopt de bal weg. Daar is Sauras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rodríguez Puertas kopt de bal weg. Burgueña is nu in balbezit. Fernández Cañedo onderschept slim de pass. Aranalde is nu in balbezit. Aranalde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Nobles - Caimanes Brillantes 1:0

24e minuut.
Vall geeft een hoge lob. Huergo kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Cañedo de bal. Carrión rent richting de bal. Carrión haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañones Nobles 52%, Caimanes Brillantes 48%.
Cañones Nobles - Caimanes Brillantes 1:0

47e minuut.
de Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cañedo onderschept slim de pass. Fernández Cañedo passt de bal in één keer door. Carrión is nu in balbezit. Carrión haalt uit met een fantastische trap. Felipe Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Burgueña onderschept slim de pass. Burgueña passt de bal zonder na te denken. Castiñeiras Portos is nu in balbezit. Aranalde onderschept slim de pass. Aranalde schiet op doel. Vicente bokst de bal weg.

64e minuut.
Dueñas Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Terente bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzelai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urzelai krijgt een gele kaart. Terente moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Terente kan niet meer verder spelen. Millán komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Heredia rent richting de bal. Dueñas Rodríguez onderschept slim de pass. Carrión verovert de bal door een tackle van achteren. Carrión schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fernández Cañedo rent richting de bal. Aranalde onderschept slim de pass. Aranalde passt de bal zonder na te denken. Burgueña rent richting de bal. Burgueña haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañones Nobles - Caimanes Brillantes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañones Nobles 49%, Caimanes Brillantes 51%.
Cañones Nobles - Caimanes Brillantes 2:0