Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Burgos C.F. Aguilutxos
424 Tactiek 451
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 20
average Schieten poor
average Passen hopeless
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Daar is Parajón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero Bouzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Bouzas met een sublieme pass. Algorta rent richting de bal. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Parajón bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Bouzas verovert de bal door een tackle van achteren. Otero Bouzas speelt de bal door. Daar is Algorta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Parajón bereikt de bal nog maar net als eerste. Parajón geeft de bal voor. Suárez Valdés kopt de bal weg. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Senouba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tevenet met de inworp. Daar is Cervián Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervián Escobar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rodríguez Areas kopt de bal weg. Tuñón rent richting de bal. Rois maakt een afschuwelijke overtreding. Rois krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Burgos C.F. 44%, Aguilutxos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Burgos C.F. - Aguilutxos 0:0

46e minuut.
Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés passt de bal zonder na te denken. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Asensio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Parajón passt de bal zonder na te denken. Encinas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Longhi. Longhi krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Sotomayor geeft de bal voor. Inworp. García de la Calle met een snelle inworp. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Jiménez Asensio trapt de bal weg van het doel. Otero Bouzas kopt de bal weg. Algorta is nu in balbezit. Algorta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervián Escobar met een snelle inworp. Otero Bouzas geeft een hoge lob. Encinas rent richting de bal. Encinas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Giovanella geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervián Escobar met een snelle inworp. Otero Bouzas rent richting de bal. Otero Bouzas geeft de bal voor. Razquin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Torralba Jiménez passt de bal in één keer door. Otero Bouzas speelt de bal door. Algorta is nu in balbezit. Algorta schiet op doel. Senouba probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Parajón bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Otero Bouzas zijn tegenspeler op de grond. Otero Bouzas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Burgos C.F. 43%, Aguilutxos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Burgos C.F. - Aguilutxos 0:0