Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Melancólicos Soldados Escandalosos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nachón met een snelle inworp. Villarroel geeft een lange en hoge pass. Bordas Losada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Argarate haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Monreal met een sublieme pass. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel passt de bal zonder na te denken. Argarate rent richting de bal. Argarate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Melancólicos 55%, Soldados Escandalosos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osos Melancólicos - Soldados Escandalosos 0:0

47e minuut.
Villarroel speelt de bal door. Bordas Losada is nu in balbezit. Bordas Losada passt de bal met de wreef. Argarate is nu in balbezit. Argarate haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Argarate is nu in balbezit. Argarate schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Gutiérrez Cotelo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Santaelena de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Caldenteny zijn tegenspeler op de grond. Santaelena raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Gómez Parra speelt de bal door. Bordas Losada rent richting de bal. Bordas Losada passt de bal zonder na te denken. Argarate rent richting de bal. Argarate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Herráez Prieto rent richting de bal. Fernández Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Montes passt de bal zonder na te denken. Argarate is nu in balbezit. Argarate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Laínez met een sublieme pass. Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro Bashile begaat een overtreding. Lázaro Bashile krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Zaldívar geeft de bal voor. Inworp. Gómez Parra met een snelle inworp. Bordas Losada is nu in balbezit. Bordas Losada schiet op doel. Sanchís bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Melancólicos - Soldados Escandalosos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Melancólicos 52%, Soldados Escandalosos 48%.
Osos Melancólicos - Soldados Escandalosos 0:1