Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldados Escandalosos Caminantes Galantes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Mayorga passt de bal met de wreef. Abeigón rent richting de bal. Caldenteny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caldenteny krijgt een gele kaart. Abeigón raakt geblesseerd tijdens het duel. Abeigón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Larena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Machado heeft problemen om de bal te vangen. Villarroel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mayorga de bal. Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Argarate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sánchez Caballero onderschept slim de pass. Sánchez Caballero geeft de bal voor. Bordas Losada speelt de bal door. Argarate rent richting de bal. Argarate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Navarro Soriano rent richting de bal. Bordas Losada onderschept slim de pass. Bordas Losada probeert naar een medespeler te passen. Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Argarate schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Escandalosos - Caminantes Galantes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Escandalosos 48%, Caminantes Galantes 52%.
Soldados Escandalosos - Caminantes Galantes 1:0

53e minuut.
Gómez Parra geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ballús de bal onder controle te krijgen. Sánchez Caballero is nu in balbezit. Bordas Losada is nu in balbezit. Bordas Losada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Monreal geeft een lange en hoge pass. Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Argarate geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bordas Losada de bal. Bordas Losada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jorques geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Julián trapt de bal weg. Villarroel rent richting de bal. Villarroel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Nachón is nu in balbezit. Ballús onderschept slim de pass. Sánchez Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballús is nu in balbezit. Ballús haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gómez Parra kopt de bal weg. Sánchez Caballero rent richting de bal. Bordas Losada speelt de bal door. Argarate is nu in balbezit. Argarate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Escandalosos 29%, Caminantes Galantes 71%.
Soldados Escandalosos - Caminantes Galantes 1:0