Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Tranquilos Osos Melancólicos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.6
hopeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


23e minuut.
Naveiro speelt de bal door. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carratalá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carratalá krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Naveiro rent richting de bal. Carratalá onderschept slim de pass. Carratalá speelt de bal door. Gutiérrez Cotelo rent richting de bal. Gutiérrez Cotelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Tranquilos - Osos Melancólicos 0:1

34e minuut.
Abaeto met de inworp. Carreras is nu in balbezit. Carreras geeft een hoge lob. Gutiérrez Cotelo is nu in balbezit. Gutiérrez Cotelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Tranquilos - Osos Melancólicos 0:2

35e minuut.
Naveiro heeft problemen om de bal te vangen. Naveiro met een sublieme pass. Corrada is nu in balbezit. López Estévez rent richting de bal. López Estévez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Naveiro met een sublieme pass. Suárez Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valentín passt de bal zonder na te denken. Carreras is nu in balbezit. Carreras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Santaelena met een sublieme pass. Naveiro is nu in balbezit. Met opzet legt Lázaro Bashile zijn tegenspeler op de grond. Lázaro Bashile krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Tranquilos 66%, Osos Melancólicos 34%.
Osos Tranquilos - Osos Melancólicos 0:2

81e minuut.
Abaeto geeft een hoge lob. Suárez Valentín rent richting de bal. Naveiro rent richting de bal. Naveiro draait met de bal, schiet en ... Sanchís probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Tranquilos - Osos Melancólicos 1:2

84e minuut.
Santaelena kan de bal niet met de borst controleren. Gañán rent richting de bal. Gañán passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez Cotelo is nu in balbezit. Gutiérrez Cotelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Carratalá geeft een lange en hoge pass. Galera López heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez Cotelo rent richting de bal. Gutiérrez Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Fernández Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Tranquilos - Osos Melancólicos 1:3

89e minuut.
Carratalá geeft de bal voor. Santaelena rent richting de bal. Gañán begaat een overtreding. Gañán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Tranquilos 61%, Osos Melancólicos 39%.
Osos Tranquilos - Osos Melancólicos 1:3