Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caja seca Los Xokitas Gordos FC
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 22.2
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


19e minuut.
Álvarez Barbón passt de bal met de wreef. de la Osa is nu in balbezit. de la Osa geeft een lange en hoge pass. Ebilado is nu in balbezit. Ebilado geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Figaredo is nu in balbezit. Figaredo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sastre Reus speelt de bal door. García Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Figaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figaredo draait met de bal, schiet en ... Lledó Llano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Los Xokitas Gordos FC 1:0

31e minuut.
de la Casa kopt de bal weg. Ruiz Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Barrero met een sublieme pass. Aduriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aduriz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Monsalvete bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalvete passt de bal zonder na te denken. Ruiz Barrero geeft een lange en hoge pass. Aduriz rent richting de bal. Aduriz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caja seca 49%, Los Xokitas Gordos FC 51%.
caja seca - Los Xokitas Gordos FC 1:0

48e minuut.
Galyamin is nu in balbezit. Roser is nu in balbezit. Roser speelt de bal door. Sastre Reus rent richting de bal. Sastre Reus draait met de bal, schiet en ... Lledó Llano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Figaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figaredo passt de bal in één keer door. Sastre Reus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre Reus draait met de bal, schiet en ... Lledó Llano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Los Xokitas Gordos FC 2:0

61e minuut.
Moral onderschept slim de pass. Álvarez Barbón onderschept slim de pass. Álvarez Barbón met een sublieme pass. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
de la Osa probeert naar een medespeler te passen. Sastre Reus is nu in balbezit. Sastre Reus draait met de bal, schiet en ... García Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lledó Llano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Los Xokitas Gordos FC 3:0

77e minuut.
Moral raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moreta komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Moreta probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Barbón probeert de bal aan de voet te houden. Álvarez Barbón passt de bal zonder na te denken. Sastre Reus is nu in balbezit. Sastre Reus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caja seca 49%, Los Xokitas Gordos FC 51%.
caja seca - Los Xokitas Gordos FC 3:0