Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldados Miserables Catetos Vagos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Benito geeft een lange en hoge pass. Corbacho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alguacil de bal onder controle te krijgen. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap. Martínez García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Miserables - Catetos Vagos 0:1

16e minuut.
de la Gente probeert naar een medespeler te passen. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rois de bal. Rois geeft een hoge lob. Paal!

19e minuut.
Arruabarrena is nu in balbezit. Sylvinho onderschept slim de pass. Sylvinho probeert naar een medespeler te passen. Ezquerro is nu in balbezit. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ezquerro probeert naar een medespeler te passen. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Gente. Sylvinho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sylvinho kan niet meer verder spelen. Labiano komt het veld opgelopen.

27e minuut.
González-Villamil probeert naar een medespeler te passen. Labiano rent richting de bal. Labiano passt de bal in één keer door. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Heredia Cortés rent richting de bal. González-Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. González-Villamil passt de bal in één keer door. Labiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Carmona Méndez geeft een hoge lob. Inworp. Navarro Lora met een snelle inworp. Heredia Cortés rent richting de bal. Heredia Cortés met een sublieme pass. Pájaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez Vaquero is nu in balbezit. Rodríguez Vaquero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldados Miserables - Catetos Vagos 1:1

40e minuut.
Ezquerro rent richting de bal. Labiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro rent richting de bal. Ezquerro schiet op doel. Corbacho probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Miserables - Catetos Vagos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Miserables 53%, Catetos Vagos 47%.
Soldados Miserables - Catetos Vagos 1:2

57e minuut.
Heredia Cortés passt de bal in één keer door. Otero rent richting de bal. Rodríguez Vaquero onderschept slim de pass. Rodríguez Vaquero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Daar is Pradas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labiano is nu in balbezit. de la Gente begaat een overtreding. de la Gente krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sylvinho rent richting de bal. Sylvinho met een sublieme pass. Carmona Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona Méndez geeft een hoge lob. Corbacho kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Arruabarrena passt de bal zonder na te denken. Heredia Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia Cortés probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vaquero rent richting de bal. Rodríguez Vaquero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Benito met een sublieme pass. Heredia Cortés rent richting de bal. Rodríguez Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vaquero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Miserables 51%, Catetos Vagos 49%.
Soldados Miserables - Catetos Vagos 1:2