Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cohetes del Agua Rvo. Garnata 1931
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Goñalons rent richting de bal. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñalons is nu in balbezit. Casas rent richting de bal. Casas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pelegrín passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zarzuelo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goñalons rent richting de bal. Goñalons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Rvo. Garnata 1931 0:1

14e minuut.
Pelegrín is nu in balbezit. Goñalons onderschept slim de pass. Casas rent richting de bal. Casas haalt uit met een fantastische trap. Fernández Mantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Rvo. Garnata 1931 0:2

17e minuut.
Regragui onderschept slim de pass. Regragui passt de bal in één keer door. Serra Ferrer is nu in balbezit. Serra Ferrer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Rvo. Garnata 1931 1:2

27e minuut.
Inworp. Pelegrín met de inworp. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala geeft een hoge lob. González Aller probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cohetes del Agua - Rvo. Garnata 1931 2:2

44e minuut.
Junyent is nu in balbezit. Junyent passt de bal zonder na te denken. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñalons rent richting de bal. Goñalons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes del Agua 50%, Rvo. Garnata 1931 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cohetes del Agua - Rvo. Garnata 1931 2:2

49e minuut.
Pelegrín probeert naar een medespeler te passen. Regragui is nu in balbezit. Regragui speelt de bal door. Serra Ferrer rent richting de bal. Serra Ferrer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Rvo. Garnata 1931 3:2

55e minuut.
Tieles verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrín onderschept slim de pass. Pelegrín met een sublieme pass. Serra Ferrer rent richting de bal. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Rvo. Garnata 1931 4:2

56e minuut.
Soto Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaiz onderschept slim de pass. Arnaiz geeft de bal voor. Serra Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Rvo. Garnata 1931 5:2

64e minuut.
Serra Ferrer is nu in balbezit. Irún rent richting de bal. Regragui rent richting de bal. Serra Ferrer rent richting de bal. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
de Haro met een harde bal richting middenveld. Casas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ávila de bal onder controle te krijgen. Goñalons rent richting de bal. Goñalons draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fernández Mantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Riopedre geeft een hoge lob. Arnaiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaiz probeert naar een medespeler te passen. Serra Ferrer rent richting de bal. Serra Ferrer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
González-Villamil met een snelle inworp. Zabala is nu in balbezit. Zabala geeft een hoge lob. Serra Ferrer is nu in balbezit. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes del Agua 44%, Rvo. Garnata 1931 56%.
Cohetes del Agua - Rvo. Garnata 1931 5:2