Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Melancólicos Cohetes del Agua
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Jurado passt de bal in één keer door. López Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Estévez met een sublieme pass. Gutiérrez Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cotelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zabala passt de bal met de wreef. Serra Ferrer is nu in balbezit. Herráez Prieto rent richting de bal. Serra Ferrer onderschept slim de pass. Serra Ferrer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zaldívar geeft een hoge lob. Gutiérrez Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cotelo onderschept slim de pass. Gutiérrez Cotelo draait met de bal, schiet en ... Fernández Mantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Parrado is nu in balbezit. Jurado probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez Cotelo is nu in balbezit. Gutiérrez Cotelo draait met de bal, schiet en ... Ávila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Melancólicos - Cohetes del Agua 1:0

21e minuut.
González Aller geeft een lange en hoge pass. Zabala rent richting de bal. Zabala geeft een hoge lob. Serra Ferrer rent richting de bal. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Herráez Prieto rent richting de bal. Regragui verovert de bal door een tackle van achteren. Regragui probeert naar een medespeler te passen. Serra Ferrer is nu in balbezit. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
González-Villamil is nu in balbezit. Santaelena verovert de bal door een tackle van achteren. Santaelena probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cotelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Santaelena speelt de bal door. Klungelig pakt Regragui de bal. Serra Ferrer is nu in balbezit. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap. Sanchís werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osos Melancólicos - Cohetes del Agua 1:1

42e minuut.
Herráez Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Arnaiz rent richting de bal. Arnaiz met een sublieme pass. Daar is Serra Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sanchís trapt de bal weg. González Aller speelt de bal door. Serra Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra Ferrer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sanchís trapt de bal weg van het doel. Pelegrín kopt de bal weg. Parrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serra Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Melancólicos 58%, Cohetes del Agua 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osos Melancólicos - Cohetes del Agua 1:1

58e minuut.
Pelegrín kopt de bal weg. González Aller rent richting de bal. González Aller met een sublieme pass. Regragui is nu in balbezit. Regragui draait met de bal, schiet en ... Sanchís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Santaelena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Estévez is nu in balbezit. López Estévez geeft een hoge lob. Gutiérrez Cotelo rent richting de bal. Gutiérrez Cotelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Melancólicos 58%, Cohetes del Agua 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osos Melancólicos - Cohetes del Agua 1:1