Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caminantes Galantes Los Xokitas Gordos FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Galyamin is nu in balbezit. Tena is nu in balbezit. Galyamin onderschept slim de pass. Ballús onderschept slim de pass. Ballús haalt uit met een fantastische trap. Lledó Llano bokst de bal weg.

11e minuut.
Gutiérrez passt de bal met de wreef. Aduriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamala is nu in balbezit. Aduriz onderschept slim de pass. Aduriz haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aduriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aduriz schiet op doel. Sánchez Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Monsalvete verovert de bal door een tackle van achteren. Galyamin rent richting de bal. Monsalvete geeft de bal voor. Aduriz heeft problemen om de bal te vangen. Aduriz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mayorga is nu in balbezit. Galyamin rent richting de bal. Mayorga begaat een overtreding. Mayorga krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Tena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsalvete bereikt de bal nog maar net als eerste. Tena onderschept slim de pass. Ballús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballús schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rodríguez Orallo geeft een hoge lob. Monsalvete met een sublieme pass. Aduriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aduriz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Galantes - Los Xokitas Gordos FC 0:1

38e minuut.
Abeigón geeft een lange en hoge pass. Tena kopt de bal weg. Monsalvete probeert de bal aan de voet te houden. Ballús rent richting de bal. Ballús haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Rodríguez Orallo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sanchís de bal. Aduriz is nu in balbezit. Aduriz haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Galantes 54%, Los Xokitas Gordos FC 46%.
Caminantes Galantes - Los Xokitas Gordos FC 0:1

52e minuut.
Ruiz Barrero met een sublieme pass. Aduriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga rent richting de bal. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aduriz rent richting de bal. Aduriz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Machado is nu in balbezit. Ruiz Barrero onderschept slim de pass. Ruiz Barrero probeert naar een medespeler te passen. Aduriz is nu in balbezit. Aduriz schiet op doel. Sánchez Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Monsalvete kopt de bal weg. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Gutiérrez speelt de bal door. Aduriz is nu in balbezit. Aduriz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Galantes - Los Xokitas Gordos FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Galantes 48%, Los Xokitas Gordos FC 52%.
Caminantes Galantes - Los Xokitas Gordos FC 0:2