Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Xokitas Gordos FC Caminantes Galantes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
22.9 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mayorga met de inworp. Abeigón is nu in balbezit. Met opzet legt Galyamin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Galyamin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Abeigón speelt de bal door. Monsalvete kan de bal niet met de borst controleren. Monsalvete probeert naar een medespeler te passen. Aduriz heeft problemen om de bal te vangen. Aduriz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tena is nu in balbezit. Tena schiet op doel. Daar is Felípez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tena rent richting de bal. Tena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Moral geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abeigón met de inworp. Ballús is nu in balbezit. Ballús geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Aduriz is nu in balbezit. Navarro Soriano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Navarro Soriano krijgt een gele kaart. Aduriz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutiérrez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Machado geeft de bal voor. de la Casa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Casa probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Barrero is nu in balbezit. Ruiz Barrero met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Machado heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Barrero is nu in balbezit. Ruiz Barrero probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Xokitas Gordos FC 52%, Caminantes Galantes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Xokitas Gordos FC - Caminantes Galantes 0:0

53e minuut.
Moral geeft de bal voor. Ruiz Barrero met een sublieme pass. Navarro Soriano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aduriz is nu in balbezit. Aduriz schiet op doel. Sánchez Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Xokitas Gordos FC - Caminantes Galantes 1:0

60e minuut.
Navarro Soriano is nu in balbezit. Navarro Soriano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Romero de bal. Ballús is nu in balbezit. Ballús haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Navarro Soriano probeert naar een medespeler te passen. Santos Palicio rent richting de bal. Santos Palicio speelt de bal door. Ballús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballús draait met de bal, schiet en ... Lledó Llano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Mayorga onderschept slim de pass. Mayorga passt de bal met de wreef. Ballús rent richting de bal. Ballús schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gutiérrez met een sublieme pass. Aduriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Soriano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarro Soriano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Monsalvete is nu in balbezit. Monsalvete met een sublieme pass. Klungelig pakt Machado de bal. Aduriz onderschept slim de pass. Aduriz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Xokitas Gordos FC - Caminantes Galantes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Xokitas Gordos FC 50%, Caminantes Galantes 50%.
Los Xokitas Gordos FC - Caminantes Galantes 2:0